Over

Mijn naam is Maaike de Jong. Mensen helpen hun gezondheidsdoelstellingen te behalen doe ik met ontzettend veel plezier. Ik zie mensen graag gelukkiger en gezonder worden. Het belangrijkste vind ik dat iemand zichzelf kan zijn en lekker in zijn vel zit. Dat is natuurlijk een beloning voor de persoon zelf maar ook iedere keer weer voor mij.

Passie

Sporten is mijn passie. Ik ben erg blij dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na mijn CIOS-opleiding ‘Sport & Bewegingscoördinator en Sportmassage’ ben ik gaan werken als fitnessinstructrice bij Health Center Hoenderdaal. In 2010 startte ik mijn eigen bedrijf in sportmassage en toen groeide mijn interesse voor het menselijk lichaam. In 2011 sloot ik met succes de opleiding “vitaliteitscoach en medical trainer pro” aan het kennisinstituut vitaliteit & leefstijl Chivo af en ben ik dus gediplomeerd vitaliteitscoach en medical trainer. Naast deze individuele trajecten, werk ik ook graag met groepen. Zo geef ik groepslessen XCO Walking & Running.

Ik doe nu wat ik het liefste doe: mensen helpen naar een vitale leefstijl.