06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vitaliteitscoach & Personal trainer

"De  kwaliteit van jouw leven verhogen?"

De juiste balans zorgt voor vitaliteit. Vitaliteit = vrijheid! Je voelt je fysiek, emotioneel en mentaal vrij om jezelf maximaal te kunnen ontplooien en daarmee de kwaliteit van jouw leven te verhogen.

Stress, een ongezond leefpatroon en een verkeerde houding belasten het lichaam en geven uiteindelijk lichamelijke klachten. Als vitaliteitscoach & personal trainer begeleid ik je naar een gezondere leefstijl. Alles draait om een goede balans tussen beweging, voeding en ontspanning. We richten ons op een duurzame gedragsverandering en voor een optimaal resultaat stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.

Tijdens de trainingen leer ik je op een veilige manier bewegen om vervolgens het lichaam op een passende manier te kunnen belasten. Door het opbouwen van spierkracht en conditie verhogen we jouw belastbaarheid waardoor de kans op blessures verkleind.

Wil je fitter worden of bewegen zonder klachten? Laat je dan begeleiden door Maaike C. de Jong Vitaliteitscoach & Personal Trainer. 

Trainen daar waar jij wilt. In de sportschool, buiten in het bos, bij je thuis of in mijn eigen praktijkruimte in Driebergen - Rijsenburg

What makes her a good personal coach!? Gedreven, vakkundig, betrokken, enthousiast, doet mee, streng.  
Frans Willem Briët
Met een druk leven en een drukke baan komt het sporten vaak in de knel. Twee keer in de week personal training van Maaike houd me fit. De op maat gemaakte trainingen, steeds met nieuwe uitdagende oefeningen, en de deskundige en motiverende  begeleiding zorgt er voor dat ik fris en vol energie de dag aan kan!
Peter Niesink

       

Werkgebied Driebergen, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.