06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vitaliteitscoach

" Wil jij ook meer uit het leven halen? "

 

VITALITEIT = VRIJHEID! Doen wat jij belangrijk vindt en dat kan alleen als jij je fysiek, mentaal en emotioneel vrij voelt om jezelf maximaal te kunnen ontplooien.

Je vrijheid kan beperkt worden door negatieve stress. Deze vorm van stress kan je ervaren door je werk, gezondheid, hoe jij vindt dat je eruit moet zien, eenzaamheid, voedselkeuzes, fysieke klachten etc. Op het moment dat jij negatieve stress ervaart ben je niet aan het leven, maar dan ben je bezig met overleven. Dat is dus een beperking van je vrijheid. Als vitaliteitscoach ga ik samen met jou de obstakels (verborgen stressoren) verkennen en reik ik jou de juiste vaardigheden aan om deze onder controle te krijgen. Hierdoor krijg je weer grip op je leven waardoor je de focus kunt leggen op datgene wat jij belangrijk vindt. We maken een persoonlijk plan waarin je leert hoe je stress kunt managen en voornamelijk hoe je de gewenste veranderingen vol kunt houden.

Wil jij ook meer uit het leven halen en je stress leren managen? Laat je dan begeleiden door vitaliteitscoach Maaike C. de Jong en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

't Was voor mij een hele stap, richting 't Bakhuisje. Eenmaal binnen voelde het meteen goed; positiviteit, motiverend, verhelderend, controlerend, stimulerend, corrigerend.... Wat een fijne coach! Hoewel er lastige momenten zijn, zet ik dagelijks een kleine stap richting mijn doel: afvallen en algehele fitheid verbeteren. Onder het steeds terugkerend motto: "Geduld". MIjn directe omgeving is ook enthousiast en ondersteunt mij. Over vier maanden denk ik dat ik de deur van 't Bakhuisje voor mij op een kier kan zetten en dat ik wellicht af en toe nog naar binnenstap ter controle. Dank voor het stappenplan, de begeleiding en het opbouwen van mijn zelfvertrouwen.
Simone Willemsen-Fokkema

© Maaike C. de Jong - Vitaliteitscoach & Personal trainer

       

Werkgebied Driebergen, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.