06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vitaliteitscoach

" Wil jij ook meer uit het leven halen? "

 

VITALITEIT = VRIJHEID! Doen wat jij belangrijk vindt en dat kan alleen als jij je fysiek, mentaal en emotioneel vrij voelt om jezelf maximaal te kunnen ontplooien.

Je vrijheid kan beperkt worden door negatieve stress. Deze vorm van stress kan je ervaren door je werk, gezondheid, hoe jij vindt dat je eruit moet zien, eenzaamheid, voedselkeuzes, fysieke klachten etc. Op het moment dat jij negatieve stress ervaart ben je niet aan het leven, maar dan ben je bezig met overleven. Dat is dus een beperking van je vrijheid. Als vitaliteitscoach ga ik samen met jou de obstakels (verborgen stressoren) verkennen en reik ik jou de juiste vaardigheden aan om deze onder controle te krijgen. Hierdoor krijg je weer grip op je leven waardoor je de focus kunt leggen op datgene wat jij belangrijk vindt. We maken een persoonlijk plan waarin je leert hoe je stress kunt managen en voornamelijk hoe je de gewenste veranderingen vol kunt houden.

Wil jij ook meer uit het leven halen en je stress leren managen? Laat je dan begeleiden door vitaliteitscoach Maaike C. de Jong en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

November 2018 zette ik mijn eerste stap over de drempel van 't Bakhuisje. 't Was voor mij echt een hoge drempel! Maar vanaf het begin voelde alles goed; een fijne, soms strenge coach, die mij goed begeleid heeft. Zowel fysiek, als ook mentaal. De adviezen op het gebied van voeding (geen dieet!) en vitaliteit waren en zijn zeer waardevol. Nu, bijna één jaar later, voel ik mij heel goed. Ben ruim 25 kilo afgevallen, ook mede door het volgen van het door Maaike samengesteld trainingsprogramma. Algehele fitheid, pijnvrij bewegen en vol energie...… mijn doel is bereikt. Mijn directe omgeving is ook heel enthousiast. Het is nu aan mij deze leefstijl vol te houden en dat zal misschien soms lastig zijn, maar het gaat lukken. De deur van 't Bakhuisje staat altijd open en dat is een geruststellend gevoel. Een drempel is er niet meer. Veel dank!

Simone Willemsen-Fokkema

© Maaike C. de Jong