Vitaliteitscoach & Personal trainer

Heeft u meer stress dan u lief is? Beweegt u nauwelijks of bezorgt bewegen u alleen maar klachten? Of heeft u gewoon een stok achter de deur nodig? Laat u begeleiden door een personal trainer om een juiste balans in uw voedings- en bewegingspatroon te krijgen. De juiste balans zorgt voor vitaliteit. En vitaliteit is vrijheid. U voelt zich fysiek, emotioneel en mentaal vrij om uzelf maximaal te kunnen ontplooien en daarmee de kwaliteit van uw leven te verhogen.

Een persoonlijk plan

Stress, een ongezond leefpatroon en een verkeerde houding belasten het lichaam en geven uiteindelijk lichamelijke klachten. Als vitaliteitscoach & personal trainer begeleid ik u naar een gezonde leefwijze op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. We vergroten uw belastbaarheid en richten ons op een duurzame gedragsverandering. Voor een optimaal resultaat stellen we een persoonlijk plan van aanpak op.

Geen tijdelijk dieet, maar blijvende gedragsverandering

De juiste voeding, voldoende bewegen én ontspanning vormen de basis van uw persoonlijk plan. In het intakegesprek breng ik uw huidige leefstijl en uw voeding- en bewegingspatroon in kaart. Op basis hiervan maak ik uw persoonlijk plan van aanpak met een voeding- en bewegingsadvies dat bij u past. Geen voedingsschema’s waar u zich aan moet houden, maar een wetenschappelijk onderbouwd advies dat u helpt om zelf de juiste keuzes te maken. Ik analyseer uw huidige voedingspatroon. U krijgt handvatten mee om te werken aan een blijvende gedragsverandering. Dus géén tijdelijk dieet, maar een voedingspatroon dat u de rest van uw leven vol kunt houden.

Gezond en verantwoord bewegen

Ook breng ik uw beweegpatroon in kaart door middel van een bewegingsscan. Hierdoor zie ik welke spieren sterker moeten worden om bepaalde bewegingen weer goed te laten verlopen. Zo leer ik u als vitaliteitscoach & personal trainer op een veilige manier bewegen. Uw belastbaarheid wordt vergroot en de kans op blessures verkleind.

We trainen daar waar u zich prettig voelt. In de sportschool, buiten, bij u thuis of in mijn eigen praktijkruimte in Driebergen-Rijsenburg.

Alleen behoefte aan voedingsbegeleiding? Maak vooral een afspraak, ook dat is mogelijk.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek

 

Algemene voorwaarden vitaliteitscoaching