06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afvallen met voedingscoach Maaike de Jong

"Geen tijdelijk dieet, maar een blijvende gedragsverandering”

 

Als voedingscoach analyseer ik jouw huidige voedingspatroon aan de hand van een eetdagboek. Je krijgt persoonlijke handvatten en adviezen mee om te werken aan een blijvende gedragsverandering. Ook bespreken wij de obstakels waar je eerder tegenaan bent gelopen om eventuele terugval te voorkomen. 

Als vitaliteitscoach leer ik je ook om vol te houden. Dat doe je door wilskracht te trainen en focus te creëren: 

  • Goed bewegen
  • Goed slapen
  • Stress managen
  • Stoppen met multitasken

Heb je moeite met het behalen of volhouden van je doelen? Maak dan een afspraak met voedingscoach Maaike C. de Jong voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Een prima aanpak voor mensen die die iets aan hun gewicht willen doen maar moeite hebben dit op eigen kracht ook te verwezenlijken. Samen met Maaike wordt het doel en de weg naar dat doel vastgesteld. Niks geen ingewikkelde diëten maar uitleg waarom afvallen in het verleden niet lukte en wat de betere manier is. Meer gaan bewegen en normaal eten. Omdat het allemaal aansluit bij wat je eigenlijk al weet lijkt het allemaal zeer makkelijk te gaan. Het geheim zit echter in de begeleiding.

Femke van Oosten

       

Werkgebied Driebergen, Doorn, Zeist, Odijk, Utrecht en omgeving.