06 55502618        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

XCORE Outdoor - Trainen in de buitenlucht

XCORE staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE training waarbij effectiviteit en plezier samen gaan. De XCORE workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-trainers. De XCO-trainers zijn lichte aluminium buizen die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgen de XCO-trainers voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als 'Reactive Impact' en biedt je de beste training voor je core.

Hoe ziet een XCORE Outdoor training eruit? 

De XCORE Outdoor is een gevarieerde buitenles met veel dynamische oefeningen met XCO-trainers of zonder. Tijdens de les maken we ook gebruik van de omgeving en van ons eigen lichaamsgewicht. Elke oefening is te schalen naar eigen niveau, zodat iedereen mee kan doen. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt!

Kortom, een leuke, intensieve core training om zeker een keer te ervaren!

Waarom XCORE Outdoor?

  • Vergroot uithoudingsvermogen
  • Meer spierkracht
  • Een sterke onderrug
  • Verbeterde coördinatie en algehele balans
  • Verbeterde Core stabiliteit
  • Verminderde gevoeligheid voor blessures
  • Een strakker lichaam

 

Kennismaking met XCORE Outdoor

Maak nu kennis met XCORE Outdoor en schrijf je in voor één gratis proefles.

Lesrooster:
Dinsdag:       19.30 uur 
Vrijdag:       09.00 uur   

Wil je meedoen? Geef je op via onderstaand inschrijfformulier en geef bij ‘Opmerkingen’ aan welke dag je mee wilt lopen.

 

Als je zegt aan “XCORE Outdoor” te doen, dan trekken mensen een fronsend gezicht. Als je zegt dat het een soort “bootcamp light” is, dan wordt het sommigen al meer duidelijk. Het deel wat het dan nog niet snapt moet een gratis proefles bij Maaike nemen. Ik vat het kort samen: één of meerdere uren per week buiten trainen en (hard)lopen om elke spier in het lichaam aan te spreken. Heerlijk de bossen in, geen reden om je af te melden als het regent. Met een vaste groep sporters afzien en je grenzen verleggen. Nooit verwacht dat ik als rug patiënt zo fanatiek zou kunnen sporten. In de fitnessruimte zien ze mij voorlopig niet meer terug!
Arjen van Ruiten
Eindelijk heb ik een sport gevonden waarbij ik wél kom opdagen! XCO is leuk, omdat het buiten in het bos is. Bovendien zijn de lessen nooit saai. Elke 12 weken zorgt Maaike voor een nieuw programma. In de lessen komen alle spieren aan bod. Ook is er altijd een blokje waarin je werkt aan je conditie. Voor mij de goede combinatie. Bovendien is het een leuke groep mensen om mee te trainen. We houden elkaar via What’s App enthousiast om te blijven komen. Kortom: een aanrader voor wie buiten sportief bezig wil zijn!
Mariëlle Faas

 

pdfAlgemene voorwaarden XCORE Outdoor

© Maaike C. de Jong