Lekker trainen in de buitenlucht

Meer spierkracht, een strakker lijf, een betere loophouding en een hogere verbranding. Dat zijn de resultaten die u met XCO Walking & Running bereikt. Maar het is vooral ook fun. XCO Walking & Running is voor iedereen die van lopen in de buitenlucht houdt, ongeacht leeftijd, ervaring of doelstelling.

Wat is XCO Walking & Running?

XCO Walking & Running is een groepstraining. Tijdens het lopen heeft u in elke hand een XCO-trainer. De XCO-trainer is een lichte aluminium buis die voor 2/3 gevuld is met grit. Dit grit beweegt, bij elke beweging die u maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Dit geeft een aanvullende belasting op de spier- en bindweefselstructuren in het hele lichaam, waardoor de spiervezels in omvang toenemen en het bindweefsel rondom de spiervezels oprekt. Als gevolg hiervan wordt de belastbaarheid van het bindweefsel groter, waardoor de kans op blessures afneemt. Bovendien zorgt het trainen met de XCO-trainers er ook voor dat u tot 33% meer calorieën verbruikt tijdens het lopen.

Kennismaking met XCO Walking & Running

Maak nu kennis met XCO Walking  & Running en schrijf je in voor één gratis proefles.

Lesrooster:

Dinsdag:       19.30 uur    XCO Walking & Running
Vrijdag:       09.00 uur    XCO Walking & RunningWil je meedoen? Geef je op via onderstaand inschrijfformulier en geef bij ‘Opmerkingen’ aan welke dag je mee wilt lopen.

Maak nu kennis met XCO Walking en schrijf je in!

 

 

Voor meer informatie klik hier

 

 

Algemene voorwaarden XCO Walking

Dinsdag    Woensdag    Donderdag    Vrijdag
18.30 uur    10.00 uur    18.30 uur    10.00 uur
19.30 uur    –    –    –
Dinsdag    Woensdag    Donderdag    Vrijdag
18.30 uur    10.00 uur    18.30 uur    10.00 uur
19.30 uur    –    –    –